matilada

2012-12-29
16:25:32

Hotelljul

I år packade vi ihop hundar och väskor och firade jul hos mamma och pappa på hotellet. Istället för att, som tidigare år, åka runt till släkt på julafton och de två nästföljande dagarna fick folk istället komma till oss. Så i tre dagar var det fullt upp med släkt och andra och varje dag var det mellan 15-25 personer på middag. Jättemysigt!
 
Folk stannade över natten och varje morgon blev det hundpromenad med de åtta hundarna. De som var mer hurtiga åkte istället skidor som galningar. På eftermiddagen gav sig gästerna av och nästa gäng anlände... Supergoda middagar och härliga kvällar med pussel och sällskapsspel med släkten. Kan man ha en bättre jul?
 
Nu är dock julen över och det är bara jag, Ben och Sonar kvar här. Vi går hundpromenader och håller koll på hästarna ibland samt myser i soffan. Sonar speciellt är ett fan av att ligga och mysa i någons knä. Kallt och snö är inget för en prinsessa!
 
Åtta hundar som inte riktigt ville posera för en bild.
 
Snömonstret
 
Billy
 
Sonar envisades med att äta snö och frös sedan så hon hackade tänder, så därför fick hon täcke på sig...
 
En bit av havet.
 
Eskie och Sonar.
Kommentarer:
2012-12-29 @ 21:57:04
#1: PS hundar

sv: Vi har väl det.. :D
Hon kommer att få dra, Bordercollies är rätt bra på det :) Men planen är verkligen tävlingslydnaden och lära oss vallningen! :)

Haha, ja men vi jobbar ju med det också, minst 12 timmar om dagen! :) Kommer även bli mer om det i framtiden i bloggen!
Tack för en fin kommentar! :D

2012-12-29 @ 23:07:12
#2: pshundar

Ja, Diesel är också grym, han är vår ledarhund :)
Ja det blir det definitivt, vi skriver inte om Diesels vallning, men vi kommer börja skriva mer nu när allt blir nytt för oss också! :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: