matilada

2013-07-22
20:08:23

2,2 mil senare

Vi är lite trötta nu: de senaste två dagarna har vi gått över 2 mil. Det måste ändå räknas som hyfsat ok promenerande. Igår skulle vi ut på Gräsö, så jag och mamma tog hundarna och promenerade in till Öregrund. Det tog 3 timmar och vi fick gå på många fina vägar. Synd bara att vi inte hade vatten med oss :o Men en glass i Öregrund var inte helt fel det heller!
 
 
 Blåsten har inte avtagit än och det var minst sagt blåsigt större delen av promenaden. Öregrund var superblåsigt och när vi slapp ta färjan över till Gräsö, utan istället fick skjuts, fick vi stå och vänta vid Västra Banken och där fanns det inte mycket till vindskydd. Som tur var dröjde det inte länge innan Fredrik och folk anlände i nya värstingbåten och efter lite trugande hoppade alla hundar ombord. Tror aldrig de gula har åkt båt tidigare, men när de väl var på slog de sig till ro, trots att det var ganska vågigt. 
 
 
Idag sa jag till hundarna att vi skulle ta det lite lugnt eftersom gårdagens promenad var ganska rejäl. Sedan följde vi med mamma ut på upptäcktsfärd på en ny runda. Den visade sig bli 8 km... Men den var var väldigt fin med mycket varierande terräng och mycket lösspring!
 
Nu sover hundarna sött :)
 
 
 
 
 
 
 
Kommentar:
2013-07-25 @ 17:15:24
#1: Johanna

vad gulliga de är när de sover :)
sv: ja det hoppas vi också :p och vi ska arbeta hårt för det :)

Svar: De är sötast när de sover! ;D
None None

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: