matilada

2013-03-31
21:50:45

Påskelipåsk

Så sitter vi hemma i soffan igen, då. En fullpackad liten bil tog oss hem på förvånansvärt kort tid och nu sover hundarna nöjt. De verkar ganska glada över att vara hemma igen. Vet inte om jag är det? Det är mycket mindre snö här, vilket i och för sig är trevligt, men på Hotellet fanns varken jobbiga grannar eller en känsla av att man inte riktigt är välkommen att bo här.
 
MEN min lilla basilikaplanta hade överlevt en vecka utan vård och den har till och med vuxit. Nu är den nästan 2 cm hög!
 
Och ett urval av bilder från veckan:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2013-03-26
19:29:45

Hedvig

Dagarna går och både idag och igår red jag tant Hedvig. Vid 17 års ålder kan hon nog knappast kallas ungdom längre, men ack så härlig hon är fortfarande. Och oj vad hon fäller just nu! Innan vi red ut igår försökte jag avhåra henne lite, men det syntes knappt någon skillnad efteråt, trots högar av hår på marken runtom. Hedvig har inte blivit riden på ett tag och när vi travade passade hon på att bocka av glädje, så att jag, ovan som jag är, blev alldeles överrumplad. Men hon är så mjuk och skön att det, trots överraskningsmomentet, inte var några som helst problem att sitta kvar.
 
Idag fick mamma för sig att ta med Moses som handhäst och det blev därmed en liten glidarrunda med alla tre. Jag och Heddis gick sist och agerade bajspatrull och studerade mammas bestyr med mor och son. Verkligt trivsamt!
 
Tackar syster för lån av Hedvig :)
 
 
 
 
2013-03-24
20:26:53

Påsklov

Det tog 7 timmar, men nu är vi i alla fall framme på Hotellet. Vi anlände igår och dagen har tillbringats med hundar och familj, snowraceråkning, hundpromenad, underhållning av småsyskon, korvgrillning, fika, besök och annat. Tänk vad som hinns med när man blir väckt klockan 7 på morgonen ;) Kul att vara tillbaka i alla fall!