matilada

2013-05-23
16:23:36

Vad var det som hände?

Jaa, nu är det mycket på en gång. Utan att gå in alltför mycket på allt så kom jag och min lärare i alla fall i tisdags överens om att jag skulle gå hem och vara hemma resten av veckan och vila och göra roliga saker. Så det är där jag är nu. Det känns rent ut sagt pink att behöva vara hemma, men det är det som behövs och det var det bästa jag kunde göra. Jag har ingen frånvaro sedan tidigare och det är skönt att gå hemma och pyssla. Hundarna säger heller inte nej till promenader och sällskap ;) Nästa vecka är jag förhoppningsvis tillbaka igen; har en del möten då med diverse människor, så jag hoppas att allt löser sig på ett bra sätt.
 
Idag spöregnar det och allt är blött och surt, inklusive jag ;) Nejdå, nu börjar jag torka och vi åkte in till stan och fikade nu på eftermiddagen vilket var mycket trevligt. Jag har många tjocka böcker och mycket te att dricka och inte ens hundarna är superpigga på att gå ut igen utan verkar ganska nöjda med att stanna inne. Så det kunde ju varit värre!
 
 
Det blir mycket häng på balkongen, vilken tur att hundarna är av behändig storlek!
2013-05-18
15:51:43

Vår kvällsrunda

Fyra veckor kvar till sommarlov, fyra veckor kvar till sommarlov, fyra veckor kvar till sommarlov...
 
Jag behöver lov, jag är så trött. Helt utmattad. Men bara fyra veckor kvar nu!
 
Jag har börjat gå en liten kvällsrunda med hundarna efter middagen. Perfekt sätt att varva ner och samtidigt komma ut lite och nu när det är så varmt och skönt ute är det jättehärligt. Vi går samma runda varje kväll, den tar ungefär en halvtimme och hundarna kan vara lösa nästan hela tiden. Billy brukar inte alltid vilja följa med, men oftast har jag åtminstone tre stycken följeslagare som glatt hemular runt mig och snokar i gräset.
 
 
 
 
 
 
 
2013-05-11
20:49:06

En kväll i maj

Jag och hundarna gick en kvällspromenad i sommarvärmen. På en gräsmatta låg jag, Sonar, Billy och Ben och tittade på molnen som åkte över himlen. Callie åt kattbajs på lekplatsen.
 
Så trevligt kan man ha det en kväll i maj.