matilada

2014-02-28
21:28:00

Luner

Det här är Luna. Hon är Sonars lillasyster och måste vara runt 7 år nu. Himmel! Hon var knappt två när jag först träffade henne och jag tänker fortfarande på henne som en galen unghund. Hon har inte vuxit upp mycket. Luna är tokig. Luna är alltid glad. Luna kan vara irriterande gosig och har en förmåga att drapera sig över en vare sig man sitter vid matbordet eller försöker sova om natten. Hon älskar att sova i sängen och ligger gärna som ett plåster tätt intill. Sådana triviala saker som överhettning bekymrar henne inte och hon flåsar glatt så hela sängen skakar, men vägrar gå ner.
En gång i tiden brukade jag ta ut Sonar, Luna och Ben tillsammans på promenad: de var komplett galna alla tre. Nu är bara Luna kvar här och hon har faktiskt lugnat ner sig lite. Hon är en riktig pärla och förgyller mina promenader och agerar levande värmedyna om natten.
 
 
2014-02-27
21:18:17

Hej, Cher

Det här är Cher. Hon är från Astras första kull och är runt 8 månader, tror jag. Hon är väldigt charmig och påminner mycket om en viss ung Benjamin till utseendet, tycker jag. Här om dagen var jag och K till postkontoret i Alton och tog med valparna för lite socialisering.
 
 
 
 
Bonusbild på Hydra, som också var med. Det var svårt att fota dem båda medan vi väntade utanför Sainsbury's på K, eftersom ingen ville vara stilla och vänta medan jag drog mig tillbaka tillräckligt för att få med hela hunden. Men Hydra lyckades sno kopplet runt en stolpe och hade inget val annat än att stå still!
 
 
2014-02-26
19:47:17

Ett tydligt tecken?

Jag vaknade tidigt  imorse och låg en bra stund och filosoferade och försökte låtsas sova. Funderade på om jag skulle orka tvätta lite idag, jag hade inga rena strumpor och sängkläderna började se lite skabbiga ut med så många hundar i sängen.Tankarna svävade iväg till annat och jag undrade om jag snart kunde stiga upp. Några minuter senare hör jag hulk hulk i örat. Hinner knappt registrera det innan Astra, som ligger bakom mig, mellan mig och väggen, spyr över min nacke och kudde. Hm, definitivt dags att stiga upp. Och kanske ska jag nog också tvätta idag.
 
Spyhunden här om dagen. Inga extrapoäng till den som gissar vad hon åt igår kväll när hon var ute och skulle kissa innan läggdags...