matilada

2013-02-21
17:32:32

Sportig

Det är mycket roligare att utöva friluftsaktivitater när solen skiner. Och se idag behagade den titta fram en längre stund! Efter den senaste tidens trista grå blev jag nästan lite förvånad över att den finns kvar fortfarande. Det bidde en långpromenad över fälten i solskenet med Sonar, Ben, Toby och Callie. Billy fick en speciell myspromenad och lite kvalitetstid med sin matte istället.
 
Jag och min flock åkte på ett ofrivilligt träningspass när det visade sig vara lite jobbigare än väntat att pulsa genom snön på fälten. Men vi tog det lugnt och vilade när det (jag) behövdes och till och med Toby blev rejält trött och höll sig nära mig på slutet istället för att springa som ett jehu i vanlig stil. Sonar såg gladast ut av alla under promenaden och for som en galning i full galopp genom snön. Hon hade knappt tid att vifta förbi och säga hej till mig en enda gång.
 
Vid hemkomsten sken solen fortfarande, så det blev en snabb tupplur för hundarna och lite lunch åt matte och sedan gjorde jag te, packade en ryggsäck och tog ut alla fem hundar till ett fält där de fick gräva och rusa och jag fick sitta i solen och dricka te. Det uppskattades av oss alla!
 
 
 
 
 
Vår alldeles egna solgrop.