matilada

2015-10-17
20:58:17

Höstlördag

Idag har jag pluggat. Det har gått över förväntan och trots att jag pysslat med en hel del annat har jag ändå hunnit med allt jag hade planerat att gå igenom idag OCH det jag skulle ha gått igenom imorgon. Känns prima, då kan jag kanske hinna med båda inlämningsuppgifterna imorgon istället...
 
Vi har gått hundpromenader också i hösten. I förmiddags gick vi i Tallparken med hundarna. Det var kallt och klipporna var alldeles hala av frosten, men det är så väldigt fint den här tiden på året! Hundarna äslakde det och alla gulingarna badade. Det där med minusgrader bekommer dem inte... Toby blev alldeles till sig över att vattenpölarna äntligen hade frusit och han fiskade is för glatta livet som han sedan åt. På eftermiddagen tog vi en tur ner till havet här hemma och fastän det inte var lika spegelblankt och fint som förra helgen var det ändå ganska vackert. 
 
Medan jag pluggade hann jag även stå i kö och köpa Håkanbiljetter till Ullevi nästa sommar. Inte till mig själv, men det var ändå en fascinerande upplevelse. Hade ingen aning om att trycket var så otroligt stort! Råkade som av en slump läsa på fb att det släppts biljetter och att de första tagit slut snabbt som attan samt att det skulle släppas nya biljetter vilken sekund som helst. Sedan fick jag meddelande om att dessa skulle jag köpa. Då hade de inte släppts, men när jag uppdaterade sidan fem sekunder senare hade de det och det var över en timmes väntetid för mig... Det var lite spännande att köa (det mesta är spännande efter x antal timmars plugg...) och efter en dryg timme lyckades vi till slut få köpa biljetter! Jag trodde de skulle vara slut.
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: