matilada

2016-07-23
21:35:13

Värme

Nu är det äntligen, äntligen varmt. Det är så otroligt underbart att kunna bli genomvarm ute och det är gudomligt skönt att sitta i solen. Att det sedan blir olidligt varmt inne, att det inte går att göra så mycket med hundarna och att det är lite jobbigare att dricka te, det är en annan femma.

Det öppnade ett nytt, inhägnat hundbad här i närheten för några veckor sedan. Vi har inte varit där så mycket, eftersom jag i regel försöker undvika områden med massa okända hundar och ägare, men de senaste par, tre dagar a har jag varit där varje dag med några ur flocken. Började lite försiktigt med Ben och Sonar och lät T-hundarna vänta till kvällen när det intravar då mycket folk där.

Nästa dag tog jag Sonar och Thyme och idag när vi åkte dit ned vår nya tollarvalpkompis vågade jag mig på att ta med Toby och Thyme. Det är ett otroligt bra socialiserings- och träningstillfälle med så mycket folk och hundar och folk är hittills väldigt vettiga. Funkar hundarna tillsammans lösa går de flesta lösa, men funkar det inte har majoriteten inget problem att ha sina hundar kopplade.

Ben och Sonar bryr sig inte nämnvärt om andra hundar där; Ben badar mest och Sonar tiggar klappar av alla människor. Toby och Thyme däremot... De tycker att det är livat värre. Toby betedde sig åtminstone lite mer vuxet än Thyme, som for i hundra knyck genom vattnet, lekte med några här och några där, jagade pinnar som någon kastade OCH kom på inkallning. Det finns absolut hopp!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: